Polamపొలం
ଓଡ଼ିଆ

ଆପଣଙ୍କର ଡାଟା ବିଲୋପ କରନ୍ତୁ

Polam କୌଣସି ଆକାଉଣ୍ଟ ନାହିଁ ଏବଂ କୌଣସି ସର୍ଭର ନାହିଁ। ଆପଣଙ୍କର ପ୍ଲଟ୍ ଆପଣଙ୍କ ଫୋନରେ ଅଛି, ତେଣୁ ଆପଣ ନିଜେ ସେଗୁଡ଼ିକୁ ଡିଲିଟ୍ କରିପାରିବେ। ଆମ ପାଇଁ ଡିଲିଟ୍ କରିବା ପାଇଁ କିଛି ନାହିଁ।

ଗୋଟିଏ ପ୍ଲଟ୍ ଡିଲିଟ୍ କରନ୍ତୁ

  1. ଆପଣଙ୍କର ପ୍ଲଟ ତାଲିକାରୁ ପ୍ଲଟଟି ଖୋଲନ୍ତୁ।
  2. ଡିଲିଟ୍ କରନ୍ତୁ ଉପରେ ଟାପ୍ କରନ୍ତୁ। ଆପଣ ଏହାକୁ କିଛି ସେକେଣ୍ଡ ପାଇଁ ପୂର୍ବବତ୍ କରିପାରିବେ।

ଆପଣଙ୍କ ଫୋନରୁ ସବୁକିଛି ଡିଲିଟ୍ କରନ୍ତୁ

ଡିଲିଟ୍ କରିବା ପୂର୍ବବତ୍ କରାଯାଇପାରିବ ନାହିଁ। ଯଦି ଆପଣ ପରେ ଆପଣଙ୍କର ପ୍ଲଟଗୁଡ଼ିକୁ ଚାହୁଁଥିବେ, ତେବେ ପ୍ରଥମେ ଏକ ବ୍ୟାକଅପ୍ ଫାଇଲ୍ ସେଭ୍ କରନ୍ତୁ।

  1. ଆପଣଙ୍କ ଫୋନର ସେଟିଂସ୍ ଖୋଲନ୍ତୁ।
  2. ଆପ୍ସ ଉପରେ ଟାପ୍ କରନ୍ତୁ, ତାପରେ Polam ଉପରେ ଟାପ୍ କରନ୍ତୁ।
  3. "ଷ୍ଟୋରେଜ୍" ଉପରେ ଟାପ୍ କରନ୍ତୁ, ତାପରେ "ଷ୍ଟୋରେଜ୍ ଖାଲି କରନ୍ତୁ" ଉପରେ ଟାପ୍ କରନ୍ତୁ। କିମ୍ବା ଆପ୍ ଅନଇନଷ୍ଟଲ୍ କରନ୍ତୁ।

ଫୋନ୍ ଅନୁସାରେ ମେନୁର ନାମ ଟିକିଏ ଭିନ୍ନ ହୋଇପାରେ।

ଆପଣ ସେଭ୍ କରିଥିବା ବ୍ୟାକଅପ୍ ଫାଇଲଗୁଡ଼ିକ ଡିଲିଟ୍ କରନ୍ତୁ

ବ୍ୟାକଅପ୍ ଫାଇଲଗୁଡ଼ିକ ଆପଣଙ୍କର: ଆପଣ ସେଭ୍ କରିବା ପରେ ଆପ୍ ସେମାନଙ୍କ ପାଖରେ ପହଞ୍ଚିପାରିବ ନାହିଁ। ଆପଣଙ୍କ ଫୋନର ଫାଇଲ୍ ଆପ୍ ଖୋଲନ୍ତୁ ଏବଂ polam-backup-2026-10-13.json ଭଳି ନାମ ଥିବା ଫାଇଲଗୁଡ଼ିକ ଖୋଜନ୍ତୁ। ସେଗୁଡ଼ିକୁ ଡିଲିଟ୍ କରନ୍ତୁ। ଯଦି ଆପଣ କାହାକୁ କିମ୍ବା କ୍ଲାଉଡ୍ ଷ୍ଟୋରେଜକୁ ବ୍ୟାକଅପ୍ ଫାଇଲ୍ ପଠାଇଛନ୍ତି, ତେବେ ସେଠାରେ ମଧ୍ୟ ଡିଲିଟ୍ କରନ୍ତୁ।

ଆପଣ ସେୟାର କରିଥିବା ରିପୋର୍ଟ ଏବଂ ଲିଙ୍କଗୁଡ଼ିକ ଡିଲିଟ୍ କରନ୍ତୁ।

ଆପଣ ସେୟାର କରିଥିବା ପ୍ଲଟ୍ ରିପୋର୍ଟ, ଟେକ୍ସଟ୍ ଏବଂ ପ୍ଲଟ୍ ଲିଙ୍କ୍ ଆପଣ ପଠାଇଥିବା ଚାଟ୍ ଏବଂ ଆପ୍ସରେ ରହିଥାଏ। ସେଗୁଡ଼ିକୁ ସେଠାରେ ଡିଲିଟ୍ କରନ୍ତୁ। ଏକ ପ୍ଲଟ୍ ଲିଙ୍କ୍ ପ୍ଲଟ୍‌କୁ ଧରି ରଖେ, ତେଣୁ ଆମେ ଏହାକୁ ବନ୍ଦ କରିପାରିବୁ ନାହିଁ: ଯାହା ପାଖରେ ପୂର୍ବରୁ ଏହା ଅଛି ସେ ଏହାକୁ ଖୋଲିପାରିବେ।

ଆପଣଙ୍କର Google ଆକାଉଣ୍ଟରୁ Android ର ବ୍ୟାକଅପ୍ ଡିଲିଟ୍ କରନ୍ତୁ।

  1. Google Drive ଆପ୍ ଖୋଲନ୍ତୁ।
  2. ମେନୁରେ ଟାପ୍ କରନ୍ତୁ, ତା'ପରେ ବ୍ୟାକଅପ୍‌ରେ ଟାପ୍ କରନ୍ତୁ।
  3. ଆପଣଙ୍କ ଫୋନର ବ୍ୟାକଅପ୍ ବାଛନ୍ତୁ, ତା'ପରେ ବ୍ୟାକଅପ୍ ଡିଲିଟ୍ କରନ୍ତୁ ଉପରେ ଟାପ୍ କରନ୍ତୁ।

ଏହା କେବଳ Polam ନୁହେଁ, ସେହି ଫୋନର ସମ୍ପୂର୍ଣ୍ଣ ବ୍ୟାକଅପ୍ ଡିଲିଟ୍ କରିଦିଏ। ଭବିଷ୍ୟତର ବ୍ୟାକଅପ୍ ବନ୍ଦ କରିବାକୁ, ସେଟିଂସ ଖୋଲନ୍ତୁ, ତା'ପରେ Google , ତା'ପରେ ବ୍ୟାକଅପ୍ ଖୋଲନ୍ତୁ ଏବଂ ବ୍ୟାକଅପ୍ ବନ୍ଦ କରନ୍ତୁ।

ଆପଣଙ୍କର ବିଜ୍ଞାପନ IDକୁ ରିସେଟ୍ କିମ୍ବା ଡିଲିଟ୍ କରନ୍ତୁ

  1. ସେଟିଂସ୍ ଖୋଲନ୍ତୁ, ତା'ପରେ ଗୋପନୀୟତା, ତା'ପରେ ବିଜ୍ଞାପନ। କିଛି ଫୋନରେ, ସେଟିଂସ୍ ଖୋଲନ୍ତୁ, ତା'ପରେ Google , ତା'ପରେ ବିଜ୍ଞାପନ।
  2. ବିଜ୍ଞାପନ ID ଡିଲିଟ୍ କରନ୍ତୁ ଉପରେ ଟାପ୍ କରନ୍ତୁ, କିମ୍ବା ବିଜ୍ଞାପନ ID ରିସେଟ୍ କରନ୍ତୁ ଉପରେ ଟାପ୍ କରନ୍ତୁ।

ଆପ୍‌ର ଷ୍ଟୋରେଜ୍ ଖାଲି କରିବା ଦ୍ୱାରା ଆପଣଙ୍କର ବିଜ୍ଞାପନ ସମ୍ମତି ପସନ୍ଦ ମଧ୍ୟ ଖାଲି ହୋଇଯାଏ। ଆପ୍ ବିଜ୍ଞାପନ ଦେଖାଇବା ପୂର୍ବରୁ ପୁଣି ଥରେ ପଚାରିଥାଏ।

Google ଦ୍ୱାରା ସଂରକ୍ଷିତ ଡାଟା

Google Maps , ଫୋନର ସ୍ଥାନ ସନ୍ଧାନ ଏବଂ AdMob ସଂଗ୍ରହ କରୁଥିବା ଡାଟା Google ଦ୍ୱାରା ଏହାର ନିଜସ୍ୱ ଗୋପନୀୟତା ନୀତି ଅଧୀନରେ ରଖାଯାଇଥାଏ, ଯାହା ଆପଣଙ୍କ ପସନ୍ଦଗୁଡ଼ିକୁ ବ୍ୟାଖ୍ୟା କରେ।

Google ଗୋପନୀୟତା ନୀତି

ସାହାଯ୍ୟ ଦରକାର? ଆମକୁ ଲେଖନ୍ତୁ:

support@sangachadwam.in